Spider Solitaire

Een mooie variant van Solitaire, ook wel Patience genoemd, is het Spider Solitaire. Ook het Spider Solitaire kaartspel wordt gespeeld door 1 persoon. Doel bij Spider Solitaire is om alle kaarten uit het spel te halen in zo weinig mogelijk zetten.

spider-solitaire-big-gameboss
spider-solitaire-blue
spider-solitaire-classic

spider-solitaire-2-suit
Patience spelen
Spider-solitaire-spel-icoon-200x200

spider-solitaire-windows
spider-solitaire-time
spider-solitaire-frvr

Bij Spider Solitaire moet u kaarten verwijderen door reeksen kaarten te maken van dezelfde kleur van Heer naar Aas. Spider Solitaire kunt u op verschillende moeilijkheidsgraden spelen. Speelt u Spider Solitaire met een hogere moeilijkheidsgraad dan kunt u ook reeksen maken van afwisselend rode kaarten en zwarte kaarten. Hierbij worden alleen volledige reeksen opeenvolgende kaarten van dezelfde kleur verwijderd. Via het internet kunt u mooie uitvoeringen van Spider Solitaire spelen met diverse moeilijkheidsgraden. Als u het spel goed onder de knie heeft is het ook nog mogelijk om er leuke geldbedragen mee te winnen. Ook is het spel te spelen tegen andere spelers. Als u het spel online gaat spelen is het aan te raden dat u de regels altijd eerst goed doorleest zodat u precies weet hoe u te werk moet gaan bij de betreffende spelaanbieder.

Spider Solitaire spelen, leuk en spannend en u kunt het gratis spelen

Spider Solitaire 2 suits spelen is leuk en spannend en u kunt het gratis spelen maar ook voor echt geld. Het spel wordt gespeeld met twee spellen kaarten, dus in totaal 104 kaarten. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad waar u mee speelt bestaan de kaartspellen uit 1, 2 of 4 verschillende kaartsoorten. De kaarten waar u mee speelt worden verdeeld over tien kolommen. Waarvan de bovenste kaart open gedeeld wordt en de rest omgekeerd ligt. De kaarten die niet gedeeld zijn worden op de stapels boven de kolommen geplaatst. Vervolgens moet u kolommen opbouwen van hoog naar laag, dit wilt zeggen van koning tot aas.

Speelt u op een hoger niveau dan moeten de kaarten bovendien van dezelfde soort zijn. Heeft u een kolom in de juiste volgorde volledig opgebouwd dan verdwijnt deze kolom van het speelveld. Kunt u geen nieuwe zetten meer maken. Klikt u dan op de stapel onder in het speelveld en er wordt dan weer automatisch een nieuwe rij kaarten gedeeld. Tijdens het spelen van Spider Solitaire kunt u meerdere kaarten tegelijk verplaatsen. Wanneer een reeks kaarten van dezelfde soort in de juiste volgorde bestaat dan kunt u de reeks net als een afzonderlijke kaart naar een andere locatie slepen.

U start het spel met in totaal 500 punten. Van deze 500 punten wordt het aantal zetten afgetrokken dat u nodig heeft om het spel te kunnen voltooien. Steeds als u een rij compleet heeft gemaakt en deze van het speelveld heeft verwijderd worden er 100 punten bij uw puntentotaal toegevoegd.

Hints en tips voor het spelen van Spider Solitaire

Als u het spel eenmaal onder de knie heeft dan kunt u proberen een aantal strategie├źn toe te passen. Iets wat ervoor kan zorgen dat u het spel sneller uit kunt spelen. Natuurlijk blijft het Spider Solitaire spel een kansspel en zijn uw mogelijkheden totaal afhankelijk van de kaarten die u gedeeld krijgt.

Toch is het handig om bij het patience spelen de volgende tips in gedachten te houden vooral als u Spider Solitaire speelt:

  • Maak ruimte vrij, zorg dat de kolommen snel leeg zijn en bouw daar nieuwe reeksen in op. Op die manier kunt u de langste reeksen maken.
  • Draai kaarten om, breng meer kaarten in het spel door kolommen te legen. Probeer kaarten te keren die verder naar onder in de kolommen zitten. Wanneer u meer kaarten in het spel brengt kunt u meer zetten doen. Dan is de kans kleiner dat een reeks vastloopt en u kaarten van de stapel moet delen.
  • Probeer kaarten niet te blokkeren, bij hogere instellingen qua moeilijkheidsgraad moet u lagere kaarten zo min mogelijk op kaarten van een andere soort leggen. Anders blijven deze geblokkeerd totdat u de lagere kaarten verplaatst.

Probeer deze online patience gratis uit zonder onderbrekingen en reclame. We bieden u de beste spellen. Wilt u solitaire voor echt geld spelen probeer dan ons nieuwe casino solitaire.